Wie is Taalarsenaal

Taalarsenaal is Riejanne Wolswinkel-Pors (1985). Met haar brede interesse, liefde voor taal en luisterend oor schrijft zij inspirerende verhalen. Tijdens haar studie Toegepaste Communicatiewetenschap ontwikkelde zij haar analytische blik – een bruikbare vaardigheid bij het ontrafelen van informatie, die zij daarna omzet in een heldere, aantrekkelijke teksten.

Met ruim vijftien jaar ervaring kent Riejanne alle facetten van het communicatie- en schrijversvak. Zij werkte jarenlang voor een contentmarketingbureau, als interim-redacteur bij de overheid en in het bedrijfsleven als communicatiemanager. Ook schreef zij een boek, gaf zij gastcolleges en trainingen. Zij praat net zo makkelijk met een monteur als een directeur. Zet jij haar ervaring in om jouw boodschap in inspireerde en heldere taal te verwoorden?

5 REDENEN OM VOOR TAALARSENAAL TE KIEZEN

'Taalarsenaal brengt verhalen tot leven'

Voor wie werkt Taalarsenaal

Taalarsenaal maakte al talloze sprekende teksten en communicatieproducties voor journalistieke titels, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Steeds weer weet Taalarsenaal de juiste toon te treffen, of het nu gaat over onderwijs, zorg, energietransitie, techniek, IT, het pensioenstelsel of goede doelen.
Taalarsenaal-contact

CONTACT

Krijg je zin om Taalarsenaal in te schakelen? Wacht niet langer. Bel 06-30230052 of mail via info@taalarsenaal.nl.